ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 24 septembre 2021

Επιστημονική Ημερίδα "Το ποιητικό και το πεζογραφικό έργο του Στέφανου Κωνσταντινίδη"

 


Ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής σάς προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Το ποιητικό και το πεζογραφικό έργο του Στέφανου Κωνσταντινίδη». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα έναρξης: 9:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Λεωφ. Μακεδονίτισσας 46, Λευκωσία.

Ομιλητές στην ημερίδα είναι: Λεωνίδας Γαλάζης, Δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας - Επιθεωρητής Φιλολογικών Μαθημάτων Μ.Ε. – Υ.Π.Π.Α.Ν., Κυριάκος Ιωάννου, Δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας – Σ.Ε.Π. στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Βικτωρία Καπλάνη, φιλόλογος – ποιήτρια, Κώστας Νικολαΐδης, φιλόλογος – συγγραφέας, Στέλιος Παπαντωνίου, φιλόλογος – συγγραφέας, Βαγγέλης Τασιόπουλος, ποιητής – πρόεδρος Ε.Λ.Θ., και Παναγιώτης Τσάκωνας, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Σπουδών Ασφάλειας & Ανάλυσης Εξωτερικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης. Προσφέρεται επιπλέον η δυνατότητα για παρακολούθησή της εξ αποστάσεως σε όσους/-ες επιθυμούν, μετά από υποβολή της σχετικής δήλωσης συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα με βάση τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης της διάδοσης του COVID-19. Η προσκόμιση safe pass είναι υποχρεωτική. Επισυνάπτεται το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. 

Θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όσους/όσες επιθυμούν.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στην ημερίδα, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/CcAVAVDWgwcFbamH8 ή τηλεφωνικά στο 99762886. 


Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας είναι προσβάσιμα στον ιστότοπο του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής: https://olk.com.cy/2021/09/03/epist-imer-st-konstantinidi/

Η ημερίδα θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου: https://youtu.be/em4WCzVoaMg


--
Με εκτίμηση,

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire