ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 27 septembre 2019

Παρουσίαση στη Λευκωσία του μυθιστορήματος ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΚΒΑΤΑΝΑ της τριλογίας ΝΟΜΑΔΑΣ


Το κείμενο που ακολουθεί είναι από ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook 

Ο ΝΟΜΑΔΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ...

Από τη ψεσινή παρουσίαση του μυθιστορήματος μου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από το Νεοελληνικό Σπουδαστήριο Πετρώνδα. Θερμές ευχαριστίες: Σε όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, στον καθηγητή Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου Παντελή Βουτουρή που οργάνωσε την παρουσίαση με το Κέντρο Νεοελληνικών Σπουδών και ήταν ένας από τους ομιλητές και στους δύο άλλους εξαιρετικούς παρουσιαστές, τον φιλόλογο, ποιητή και δοκιμιογράφο Λεωνίδα Γαλάζη και την δημοσιογράφο Ξένια Τούρκη. Είμαι ευγνώμων και στους τρεις παρουσιαστές για την σε βάθος ανάλυση τους όπως και για τις πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις τους. Θερμές ευχαριστίες επίσης στις φοιτήτριες Μαριλένα Νεοκλέους και Zorka Sljivancanin που διάβασαν αποσπάσματα του μυθιστορήματος δικής τους επιλογής και έκαναν ταυτόχρονα και πολύ ενδιαφέροντα σχόλια και επισημάνσεις για τη γραφή μου.
Τις θερμές μου ευχαριστίες επίσης στον φίλο Παναγιώτη Χριστοφόρου για τις φωτογραφίες και για την κινηματογράφιση της εκδήλωσης.
Να σημειώσω ότι ο Παντελής Βουτουρής οργάνωσε και τις δύο προηγούμενες παρουσιάσεις της τριλογίας ΝΟΜΑΔΑΣ στη Λευκωσία με το Κέντρο Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και παρακολούθησε από κοντά την εξέλιξη της γραφής μου με πολλή αγάπη και με πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις για το σύνολο της τριλογίας. Θερμές ευχαριστίες.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire