ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mardi 26 septembre 2017

Παρουσιάζεται το μυθιστόρημα του Στέφανου Κωνσταντινίδη



Το μυθιστόρημα Η Έξοδος (από την Τριλογία Νομάδας, 2017) του Στέφανου Κωνσταντινίδη παρουσιάζεται στη Λεμεσό, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο 2 (Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος) στο ΤΕΠΑΚ.

Χαιρετισμός από εκπρόσωπο της βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ και από τον Δρ. Εύρο Αλεξάνδρου, πρόεδρο Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού. Παρουσίαση του συγγραφέα από τον δημοσιογράφο Τάσο Αγγελή. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο γιατρός και λογοτέχνης Δρ. Ανδρέας Πετρίδης και ο Δρ. Εύρος Αλεξάνδρου, κοινωνιολόγος κουλτούρας και αρχιτέκτονας. Ανάγνωση αποσπασμάτων από την ηθοποιό Νάταλυ Αμμάν και αντιφώνηση από τον συγγραφέα Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, το βιβλίο θα παρουσιαστεί στην Λευκωσία, από το Ερευνητικό Κέντρο Νεοελληνικών Σπουδών-Πανεπιστήμιο Κύπρου, στις 19:45 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου (Παλαιό Δημαρχείο). Θα υπάρξει σύντομη παρουσίαση του συγγραφέα από τον Τάσο Αγγελή, δημοσιογράφο, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Παντελής Βουτουρής, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου και Κώστας Βενιζέλος, δημοσιογράφος.


Το μυθιστόρημα θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Αίτιον, και θα μιλήσουν για το βιβλίο οι Θεοδόσης Πυλαρινός, Ομότιμος καθηγητής Λογοτεχνίας Ιόνιου Πανεπιστημίου και ο Παναγιώτης Τσάκωνας, καθηγητής διεθνών σχέσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο πανεπιστημιακός Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι τακτικός συνεργάτης του Φιλελεύθερου, με εβδομαδιαία αρθρογραφία.
 ΠΗΓΗ: Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire