Τα προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας ταξιδεύουν
και στις πέντε ηπείρους
Στελέχη της ολλανδικής Albert Heijn στις εγκαταστάσεις της
ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας
Με βασικό προϊόν τη φέτα
και το 100% ελληνικό γιαούρτι η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη έχει
καταφέρει να αυξήσει τις εξαγωγές της την τελευταία τριετία κατά 40%.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα προϊόντα
της γαλακτοβιομηχανίας ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους κατακτώντας
ήδη νέες αγορές, όπως αυτή της Γκάνα, του Αγίου Μαυρίκιου, της Χιλής και
της Σιγκαπούρης.
Στο πλαίσιο της διείσδυσης των προϊόντων της εταιρείας και σε
άλλους προορισμούς, η διοίκηση διοργανώνει κατά καιρούς επισκέψεις στην
εργοστασιακή της μονάδα στα Ιωάννινα για εκπροσώπους μεγάλων ομίλων του
λιανικού εμπορίου του εξωτερικού.
Τις προηγούμενες ημέρες η Δωδώνη υποδέχτηκε 74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε στα Ιωάννινα.
Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις
σύγχρονες εγκαταστάσεις της Δωδώνη, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από
κοντά τη διαδικασία παραγωγής της φέτας, του γιαουρτιού, του φρέσκου
γάλακτος, αλλά και όλων των προϊόντων της εταιρείας, για την παραγωγή
των οποίων χρησιμοποιείται αποκλειστικά αγνό 100% ελληνικό γάλα
ημέρας.
Επιπλέον, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν σε μια από τις εκατοντάδες
φάρμες από τις οποίες η γαλακτοβιομηχανία συλλέγει καθημερινά το γάλα
της.
Πηγή: www.tovima.gr
Δημοσιεύτηκε στις 20/06/2017
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire