ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 25 septembre 2015

Ευχαριστημένο το ευρωπαϊκό ιερατείο με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο Βαρουφάκης ενοχλούσε...

Βαρουφάκης: Ο Μοσκοβισί λέει πως δεν διαπραγματευόμουν για να καλύψει την ραγδαία υποβάθμισή του


«Λυπάμαι Π. Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις την ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν», απάντησε μέσω του Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης, στους ισχυρισμούς του Πιερ Μοσκοβισί για τον τρόπο που λειτουργούσε στα Eurogroup ο πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδας.


Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί άσκησε το βράδυ της Πέμπτης σφοδρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.
«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν (σ.σ. στις συνεδριάσεις του Eurogroup) για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.
«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.
«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire