ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 9 mai 2018

Μετά τον Θεοδωράκη και ο Παπανδρέου στο Μαξίμου. Προπομποί της Φώφης Γεννηματά; Κοντράρισμα του Βενιζέλου που πάει για αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη;Στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος ΠαπανδρέουΣτο τηλεγράφημα που αναρτήθηκε στις 16.13 να αντικατασταθεί η φράση, «ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα», από τη φράση «ο κ. Παπανδρέου θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα». Επίσης, να αντικατασταθεί η φράση, «προκειμένου να ενημερώσει τον υπουργό Νίκο Κοτζιά», από τη φράση, «προκειμένου να ενημερωθεί από τον υπουργό Νίκο Κοτζιά».
Παρατίθεται διορθωμένο το τηλεγράφημα:
Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά από αίτημα του ιδίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπανδρέου θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα, ενόψει ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό.
Στις 8 το βράδυ δε, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί για τον ίδιο σκοπό στο Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί από τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 09/05/2018

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire