ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 27 mars 2013

Η τρόϊκα ανέλαβε την εξουσία στη νέα αποικία

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΗΣ

Η Τρόικα έπαψε το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου


Στην παύση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Γιάννη Κυπρή προχώρησε σήμερα η Τρόικα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με βάση τη νομοθεσία για την εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού τομέα της Κύπρου και για να μπορέσει να λειτουργήσει η νέα τράπεζα που θα δημιουργηθεί μετά την απορρόφηση της "καλής" Λαϊκής από την Τράπεζα Κύπρου.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νέα αυτή εξέλιξη αποσκοπεί στο να είναι έτοιμη να λειτουργήσει αύριο η νέα τράπεζα που θα δημιουργηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απαίτηση της Τρόικας για την παύση της ηγεσία της Τ.Κ. είχε διατυπωθεί πριν από μια εβδομάδα, αλλά δεν υπήρξε συμμόρφωση.

Εξάλλου, αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας τα περιοριστικά μέτρα που επεξεργάζεται η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για τις τραπεζικές συναλλαγές, ενώ γίνονται προσπάθειες για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά έτσι ώστε να λειτουργήσουν, όπως είναι προγραμματισμένο, αύριο οι τράπεζες.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire