ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

lundi 25 février 2013

Στο ΣΥΡΙΖΑ "νοικοκυρεύονται"

Γιάννης Δραγασάκης: Η κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ θα αφορά μόνο ορισμένες κατηγορίες πολιτών

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Γιάννης Δραγασάκης: Η κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ θα αφορά μόνο ορισμένες κατηγορίες πολιτών



 
Η κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ θα αφορά μόνο ορισμένες κατηγορίες πολιτών, ανέφερε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.

Ο κ. Δραγασάκης αναφέρθηκε στην εξαγγελία για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης, επισημαίνοντας πως παρότι δεσμεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί όσο παρατείνεται η ύφεση.

«Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε επί της ουσίας ψεύτη τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, αμφισβητώντας στην πράξη όλες τις δεσμεύσεις του κόμματός του. Ο κ. Δραγασάκης χθες, γκρέμισε το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ακυρώσει με έναν νόμο το Μνημόνιο, αποκαθιστώντας κατώτατο μισθό και συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα και καταργώντας το λεγόμενο 'χαράτσι' της ΔΕΗ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας:

«Είναι προφανές ότι ένας από του δύο, είτε ο κ. Τσίπρας που ισχυρίζεται ότι με έναν νόμο θα επαναφέρει μισθούς-συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα, είτε ο κ. Δραγασάκης λέει ψέματα. Περιμένουμε άμεσα να μας διευκρινίσουν τα λαλίστατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτονται από τις δηλώσεις του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής τους».

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι βρίσκεται σε «πλήρη σύγχυση» και «δεν μπορεί να απαντήσει στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση μέσω της ακύρωσης της μνημονιακής πολιτικής.

«Περαστικά τους. Δυστυχώς, όμως, για αυτούς, η διαστρέβλωση και η συκοφαντία είναι το τελευταίο προπύργιο μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος της ισοπεδωτικής της πολιτικής»
επισήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανταπαντώντας, η ΝΔ εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Από το να κρύβεται πίσω από ύβρεις και από το διαρκές του κλαψούρισμα για δήθεν διαστρέβλωση των θέσεών του, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απαντήσει: Αλήθεια λέει ο κ. Τσίπρας ότι θα τα επαναφέρει όλα -με έναν νόμο- στα επίπεδα που βρίσκονταν προ κρίσης, ή ο υπεύθυνος οικονομικής τους πολιτικής κ. Δραγασάκης που βγάζει ψεύτη τον αρχηγό του;».

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire