ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

jeudi 12 juin 2014

Χάθηκε κάθε σοβαρότητα...



Ο Αδωνις Γεωργιάδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ


Αθήνα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει τελικά καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ μετά την συνάντηση που είχε σήμερα, Πέμπτη, με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την θέση αυτή κατείχε ο Μάκης Βορίδης που διαδέχτηκε τον κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με δήλωσή του, εισερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, εξήρε το έργο του κ. Γεωργιάδη στον τομέα των μεταρρυθμίσεων στο υπουργείο Υγείας.

«Είναι από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη. Και έδωσε πάντοτε μάχες και δίνει πάντα μάχες για το μεγάλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση. Πετυχημένες μάχες. Και ως εκ τούτου, θα είναι -από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής τον Σεπτέμβρη και μετά βέβαια στην Ολομέλεια- και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για την παράταξη» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες, θέλω να πω ότι εγώ παραμένω πάντα πιστός στρατιώτης της παράταξης και στηρίζω απόλυτα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

» Η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων που έχει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση είναι το μέλλον του ελληνικού λαού, το οποίο πρέπει να το εξασφαλίσουμε για το καλό όλων μας. Και κατά συνέπεια, παραμένω πάντα στη διάθεση της παράταξης, του Πρωθυπουργού, για να κάνουμε την κυβέρνηση αυτή να επιτύχει».

Πηγή:
news.in.gr
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/204199/o-adonis-georgiadis-neos-koinovouleftikos-ekprosopos-tis-nd#sthash.Cc6Yp7es.dpuf

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire