ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 16 juillet 2017

Κύπρος - Πάφος - Στις 22 Ιουλίου ο μεγάλος κολυμβητικός μαραθώνιος

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από κολυμβητές , οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί για την εκδήλωση, πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Ιουλίου, στις 8.30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια Κάτω Πάφου,  ο μεγάλος κολυμβητικός μαραθώνιος Πάφος 2017, των χειμερινών κολυμβητών Πάφου.

 Η φετινή εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών, αφού έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 150 κολυμβητές, από όλη την Κύπρο και από οργανωμένα σύνολα αθλητών.
Οι μετέχοντες στον μαραθώνιο θα κολυμπήσουν μια απόσταση τριών χιλιομέτρων.
Ο σκοπός του κολυμβητικού μαραθωνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των χειμερινών κολυμβητών Πάφου, Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, είναι να καθιερωθεί θεσμός με την Ονομασία Κολυμβητικός Μαραθώνιος Πάφος 2017, για να αφήσουν και οι κολυμβητές το στίγμα τους στο σπουδαίο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας με μια ετήσια θαλάσσια δράση.
«Σε όσους λάβουν μέρος θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα, συλλεκτική φανέλα και καπελάκι του Πάφος 2017 από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», επεσήμανε, «  ενώ οι τρεις πρώτοι στις κατηγορίες αντρών και γυναικών θα βραβευθούν με αναμνηστικά κύπελλα».
Τους κολυμβητές θα επιτηρούν για σκοπούς ασφαλείας κατά τη διάρκεια του κολυμβητικού αγώνα σκάφος της Λιμενικής, καθώς και ναυαγοσώστες με τζετ σκι.Πηγή: www.philenews.com
Δημοσιεύτηκε στις 12/07/2017

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire