ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

jeudi 6 juillet 2017

Κύπρος - Νέα άιθουσα επιβατών στο λιμάνι Λεμεσού


Η λειτουργία της πολυαναμενόμενης νέας αίθουσας επιβατών στο λιμάνι της Λεμεσού αποτελεί πλέον γεγονός, καθώς χθες υποδέχθηκε τους πρώτους ταξιδιώτες, υπό την ευθύνη του διαχειριστή του τερματικού γενικού φορτίου και επιβατικής κίνησης, DP World Limassol.

Σύμφωνα με την DP World Limassol, το νέο τερματικό αποτελείται από επτά  ξεχωριστές αίθουσες συνολικής έκτασης  7,000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο σε συνδυασμό με τη 24ωρη διαθεσιμότητα, θα προσφέρει oολοκληρωμένες υπηρεσίες , διασφαλίζοντας την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες του λιμανιού.


Το νέο επιβατικό τερματικό είναι το τρίτο για την DP World σε διεθνές επίπεδο, μετά τη λειτουργία των αντίστοιχων τερματικών στη Mina Rashid (Ντουμπάι) και την Quinquela Martin (Αργεντινή).

Η εταιρεία προσβλέπει όπως η Λεμεσός, ως ένας από τους κυριότερους προορισμούς στη Μεσόγειο για τον τομέα της κρουαζιέρας, καταστεί το πρώτο λιμάνι στάθμευσης για τα κρουαζιερόπλοια, μετά τη διέλευση τους από τη Διώρυγα του Σουέζ.

Το τερματικό προσφέρει γρήγορη σύνδεση με τα διεθνή αεροδρόμια τόσο της Λάρνακας όσο και της Πάφου και σημειώνεται πως "με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, εξορμήσεις και εκδηλώσεις, η Κύπρος και η Λεμεσός αποτελούν μοναδική ευκαιρία για αξέχαστες εμπειρίες.

ΝΕΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ


Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, ανέφερε πως η λειτουργία του νέου τερματικού αποτελεί μια σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τη Λεμεσό αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο και υπέδειξε πως  όλοι οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό καλωσόρισμα.

Υπογράμμισε ακόμη πως "η DP World Limassol συνεχίζει να προωθεί την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική και την ευρύτερη οικονομία της χώρας" και ότι "η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία μακροπρόθεσμων προοπτικών που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες εργοδότησης και θα οδηγήσουν τη Λεμεσό στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της, καθιστώντας την λιμένα βάσης, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα κρουαζιερόπλοια".ΝΕΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥΠηγή: www.philenews.com
Δημοσιεύτηκε στις 06/07/2017

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire