ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 30 novembre 2011

Ινδία: Τους έζωσαν κυριολεκτικά τα φίδια


Ένας θυμωμένος γητευτής φιδιών στην Ινδία, άφησε ελεύθερα δεκάδες φίδια σε γραφείο κυβερνητικής υπηρεσίας...
 
Ινδία: Τους έζωσαν κυριολεκτικά τα φίδια
σπέρνοντας χάος και πανικό. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας όπως και πολλοί κάτοικοι του τοπικού χωριού, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι όταν αντίκρισαν τα φίδια και άλλοι ανέβηκαν πάνω σε τραπέζια και καρέκλες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά τα φίδια δεν έχουν πιαστεί ακόμα.

Ο κ. Χακούλ είναι γητευτής φιδιών. Όταν κάποιος εντοπίσει ένα φίδι καλεί τον κ. Χακούλ να το «συλλάβει». Ο ίδιος έχει σώσει πολλές ζωές τα τελευταία χρόνια, όπως επιβεβαιώνουν και οι ντόπιοι. Ζητάει εδώ και χρόνια από την κυβέρνηση ένα κομμάτι γης ώστε να «διατηρεί» τα φίδια του και έχει κάνει αιτήσεις ακόμη και στον πρόεδρο της Ινδίας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ενώ η αίτησή του έχει εγκριθεί, οι ντόπιοι αξιωματούχοι αδιαφορούν και τον καθυστερούν.

Την Τρίτη, ο κ. Χακούλ πήγε στην αρμόδια υπηρεσία με ένα τσουβάλι γεμάτο δηλητηριώδη φίδια και το άδειασε. Στο γραφείο βρίσκονταν περίπου 100 υπάλληλοι και πολλοί επισκέπτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επικράτησε απόλυτο χάος για ώρες. Κάποιοι άρχισαν να παίρνουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλοι προσπαθούσαν να βρουν κάποιου είδους σεντόνι για να καλύψουν τα φίδια. Κάποιοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν και ήθελαν να χτυπήσουν τον Χακούλ, ο οποίος κατέφερε να διαφύγει μέσα στην σύγχυση που δημιουργήθηκε.

Το ίδιο και τα φίδια που κρύβονται ακόμα μέσα στο κτίριο.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire