ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 16 août 2015

Υγεία - Μην φάτε ποτέ αυτές τις 5 τροφές και ύστερα να πέσετε για ύπνο


pizza
Οι 5 τροφές αυτές είναι:


Κόκκινο κρέας. Μην το φάτε και πέσετε αμέσως για ύπνο. Το πιθανότερο είναι να νιώθετε το στομάχι σας βαρύ, να έχετε καούρα, ή ακόμη και πόνο. Ειδικά εάν φάτε κάτι τηγανητό, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες να μην κοιμηθείτε καλά.
Παγωτό. Πόσο ωραίο είναι μετά το δείπνο, δυο λαχταριστές μπάλες παγωτό για Strawberry Ice Cream Coneεπιδόρπιο. Όμως το πιθανότερο είναι το στομάχι σας να αρχίσει να διαμαρτύρεται. Το παγωτό «κάθεται» βαρύ ειδικά εάν το φάτε αργά το βράδυ και μετά από λίγο κοιμηθείτε.
Ζυμαρικά. Εάν τα φάτε νωρίς και με λίγο τυρί τριμμένο δεν θα έχετε πρόβλημα. Εάν όμως τα φάτε πριν τον ύπνο και η μακαρονάδα έχει βαριές σάλτσες (κρέμα γάλακτος για παράδειγμα), τότε ετοιμαστείτε για «στομαχικό πάρτυ».
z-wallpaper-beer-1Πίτσα. Εντάξει ένα δυο κομμάτια πάει και έρχεται. Αλλά περισσότερα μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό. Ειδικά εάν έχει μέσα πολλά υλικά. Τα αλλαντικά για παράδειγμα και η οξύτητα της σάλτσας μπορεί να προκαλέσουν καούρες.
Αλκοόλ. Το χειρότερο, ειδικά εάν έχετε πιει «ολόκληρο τον Βόσπορο». Το αλκοόλ εκτός των άλλων προκαλεί άσχημο ύπνο, καούρες, και συχνά τάση προς εμετό. Το στομάχι δεν τα αντέχει αυτά.


Πηγή: www.invitro.gr
Δημοσιεύτηκε στις 30/05/2014

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire