ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 5 novembre 2014

Μια χαμένη ευκαιρία για την Κύπρο

Το Ισραήλ ήταν έτοιμο να συνεργαστεί για τη δημιουργία τερματικού στην Κύπρο. Υπήρχαν οι δικές του σημαντικές ποσότητες αερίου.
Όταν διαπίστωσε ότι η κυπριακή πλευρά δεν είχε σοβαρές προθέσεις-ειδικά ο Αναστασιάδης που δεν ήθελε να χαλάσει το "καλό κλίμα" του δικοινοτικού διαλόγου-αυτό του υπαγόρευσαν οι Αμερικανοί και οι Εγγλέζοι- τότε στράφηκε προς άλλες κατευθύνσεις. Τώρα πια είναι αργά, ειδικά με την πτώση της τιμής του φυσικού αερίου. Χάθηκε μια ευκαιρία για την Κύπρο. Θυμηθείτε πως ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για αγωγό μέσω Τουρκίας...Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα τώρα που η Τουρκία εισέβαλε στην κυπριακή ΑΟΖ; Που είναι οι "στρατηγικοί εταίροι", οι Αμερικανοί, που κατά τον Αναστασιάδη θα προστάτευαν την κυπριακή ΑΟΖ; Ανατρέξετε σε δηλώσεις του, δύο μέρες πριν την εισβολή του "Μπαρμπαρός". Η κυπριακή στρατηγική στο μεγαλείο της!
Λευκωσία: Με τα υφιστάμενα αποτελέσματα για τις ποσότητες υδρογονανθράκων που έχουν εντοπισθεί σε τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ δεν είναι εφικτή η δημιουργία τερματικού, δήλωσε ο Κυβερνητικός...
philenews.com

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire