ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 26 novembre 2014

Ελλάδα - Δημοσκόπηση PULSE για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού Action 24. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% και η ΝΔ ακολουθεί με 22%

Από ότι φαίνεται από τις συνεχείς δημοσκοπήσεις διαφόρων εταιρειών το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει να ξεκολλήσει από το ποσοστό που πήρε στις εκλογές του 2012. Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στα όρια του. Αντίθετα από ότι φαίνεται από την δημοσκόπηση η ΝΔ διατηρεί την κρίσιμη μάζα της και έχει περιθώρια αύξησης των ποσοστών της. Εκπληξη το ΠΑΣΟΚ το οποίο διατηρεί τις δυνάμεις του.


Δημοσκόπηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% και η ΝΔ ακολουθεί με 22%
Στις πέντε μονάδες είναι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού Action 24. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 22% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 27%.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με 7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και Το Ποτάμι με 6%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 3,5%. Αλλο κόμμα επιλέγει το 5% ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 8,5% και λευκό αποχή επιλέγει το 6,5%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται σε: ΣΥΡΙΖΑ 28,5%, ΝΔ 23,5%, ΠΑΣΟΚ 7,7%, Χρυσή Αυγή 7%, ΚΚΕ, Ποτάμι μ,ε 6,5%, ΑΝΕΛΛ 4%, ΔΗΜΑΡ 1%.
Kαταλληλότερος Πρωθυπουργός εξακολουθεί να θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 28%, ενώ το 37% δηλώνει «κανείς από τους δύο».


Πηγή: www.imerisia.gr
Δημοσιεύτηκε στις 25/11/2014

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire