ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 8 avril 2011

Μπάχαλο στην Κύπρο με τα επιδόματα ανεργίας πρώην υπουργών


Μπορεί να απολογήθηκε και να τα γύρισε ο πρόεδρος, όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Όπως είπαμε και χθες, αντί να συζητείται το αποτέλεσμα της διακυβέρνησης Χριστόφια, συζητούνται «κατινιές». Δεν του βγήκε η περίπτωση Χάσικου, και στο προεδρικό είδαν την υπόθεση να γυρνάει τούμπα, αφού βασικά τώρα είναι εκτεθειμένοι δικοί τους συνεργάτες για τους οποίους ο πρόεδρος είναι τώρα υπόλογος να απαντήσει αν έχουν λάβει επίδομα ανεργίας (υπάρχει  λίστα ΔΗΣΥ με ονόματα συνεργατών Χριστόφια). Οπότε σκέφτηκαν να απολογηθεί ο πρόεδρος να λήξει εδώ να μην το ψάχνουμε κιόλας. Δεν θα πρέπει όμως να μείνει εδώ το θέμα. Θα πρέπει να απαντηθεί η επιστολή για τους συνεργάτες του υπουργούς (Ιακώβου, Συλικιώτης κλπ) για να γνωρίζει ο «κοσμάκης» αν έχουν λάβει ή όχι επίδομα. Αυτό που έκανε ο πρόεδρος δεν είναι απολογία, είναι υπεκφυγή. Κατηγόρησε χωρίς τεκμηρίωση, αποδείχτηκε ότι έκανε λάθος, και τώρα αντί να προχωρήσει δίνοντας όλα τα ονόματα όσων πήραν επίδομα ανεργίας, απλά ζητά συγγνώμη, και πάμε παρακάτω.
Τι κρατάμε; Το επίπεδο του λόγου, την υπεκφυγή του προέδρου και του κ. Στεφάνου που επικαλείται προσωπικά δεδομένα, και γενικά την κατάντια της πολιτικής μας ζωής, παραμονές εκλογών.
Κύριε Στεφάνου, τα προσωπικά δεδομένα τα οποία επικαλείστε για να κλείσει το θέμα (και να μην απαντήσετε στην επιστολή αν κάποιοι συνεργάτες ή μέλη της κυβέρνησής σας έλαβαν επίδομα) ίσχυαν και πριν τη δημοσιογραφική διάσκεψη του προέδρου. Ας βγει πχ. και ο κ. Ιακώβου και οι υπόλοιποι συνεργάτες του προέδρου Χριστόφια, και ας κάνουν δήλωση γραπτή, όπως έπραξε ο κ. Χάσικος, και ο κ. Χ. Θράσου, ότι δεν έχουν λάβει ανεργιακό επίδομα. Ή μήπως να το ξεχάσουμε και αυτό κ. Στεφάνου και να πάμε παρακάτω; Αν ο κ. Ιακώβου ή ο κ. Συλικιώτης έχουν λάβει ανεργιακό επίδομα, θα πρέπει να απομακρυνθούν, ναι ή όχι; Αν ο συνεργάτης σας κ. Παπασσάβας με τα «ωραία εμφυτεύματα» (ωραίος Κύπριος), έλαβε και ανεργιακό, ποια είναι η θέση σας κ. Στεφάνου; Σχολιάστε εδώ.

ΠΗΓΗ : Offsite news

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire