ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 8 avril 2011

Ο Σαρκοζί απείλησε δημοσιογράφο να του σπάσει τα μούτρα !

Ο τσαμπουκάς του Sarkozy, για τα μάτια της Carla



Ο Γάλλος πρόεδρος Nicolas Sarkozy φημίζεται για τον πολιτικό του τσαμπουκά.
Όπως αποδεικνύεται όμως, έχει τσαμπουκά και στη καθημερινή του ζωή.
Σύμφωνα με μια νέα βιογραφία του που κυκλοφόρησε, και την οποία έγραψε ο εκδότης του περιοδικού Le Point, ο Sarkozy περιγράφεται ως «τύραννος», που φέρεται σαν  «βασιλιάς-παιδάκι».
Περιγράφεται μάλιστα και ένα επεισόδιο που είχε ο Sarkozy με έναν δημοσιογράφο, ο  οποίος είχε αποκαλέσει τη τότε μέλλουσα κα Sarkozy Carla Bruni ως «ανδροφάγο». Ο πρόεδρος τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και απείλησε να του σπάσει τα μούτρα!

«Το άρθρο σου είναι βρωμιά. Θα σου σπάσω τα μούτρα…», φέρεται να είπε στον δημοσιογράφο Franz-Olivier Giesbert. Όταν αυτός τον ρώτησε αν τον απειλεί, ο Sarkozy ανταπάντησε πως «Σου αξίζει ένα γερό ξύλο. Δεν ξέρω πως κρατιέμαι…».
Η Carla Bruni, που κάποτε είχε δηλώσει δημόσια ότι η μονογαμία την κάνει να πλήττει, είχε μια σειρά από διάσημους εραστές πριν παντρευτεί τον Γάλλο πρόεδρο. Μεταξύ αυτών που μοιράστηκαν το κρεβάτι τους μαζί της είναι ο Mick Jagger, ο Eric Clapton και ο ζάπλουτος Donald Trump.
Ο Sarkozy τα είχε πάρει στο κρανίο, όταν σε άρθρο του στο Le Point , ο Giesbert τον είχε συμβουλεύσει «να μη συστήσει τη μέλλουσα σύζυγό του στους γιους του, στον Ομπάμα, ή σε οποιονδήποτε άλλο ωραίο άνδρα».
«Και εσύ θα τρελαινόσουν αν έγραφα πως η γυναίκα σου είναι πόρνη και θέλει να κάνει σεξ με τα παιδιά σου…», είπε ο εξοργισμένος πρόεδρος στον δημοσιογράφο, ο  οποίος αρνήθηκε πως το περιοδικό του χαρακτήρισε πόρνη την Carla.
Το λεκτικό επεισόδιο έληξε όταν η ίδια η Carla Bruni πήρε το τηλέφωνο απ τα χέρια του Sarkozy, λέγοντας στο δημοσιογράφο: «Συγχώρεσέ τον, είναι πολύ ερωτευμένος, και δεν ανέχεται να γράφονται άσχημα πράγματα για μένα».
S.A.-Telegraph

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire