ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 25 décembre 2013

Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων 25/12/2013

 

Η ΑΥΓΗ: Πνίγονται στο νέφος τους...
Η εφημερίδα γράφει "η αιθαλομίχλη «ζαλίζει» την κυβέρνηση. Την ώρα που το Μαξίμου επιχειρούσε να «κατευνάσει» τους «γαλάζιους» βουλευτές, αυξάνοντας το ακατάσχετο από τα 1.000 στα 1.500 ευρώ, το 1/3 της Κ.Ο. της Ν.Δ. ζητούσε μετ΄επιτάσεως τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, με την κυβέρνηση να αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κίνδυνο παγίδευσης οι αποδείξεις
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "σε παγίδα για τους φορολογουμένους μπορεί να εξελιχθεί η μείωση του απαιτούμενου ποσού αποδείξεων από το 2014. Την περασμένη εβδομάδα ψηφίστηκε από τη Βουλή η μείωση του απαιτούμενου ποσού στο 10% του εισοδήματος, από 25% που ισχύει για τα εισοδήματα του 2013".

Ο ΛΟΓΟΣ: Καζάνι που βράζει η Ελλάδα
Σύμφωνα με την εφημερίδα "πόσο πιθανό είναι το ξέσπασμα διαδηλώσεων ή και αναταραχών το 2014; Ο βρετανικός Economist αποτιμά τις πιθανότητες για κάθε χώρα ξεχωριστά και κατατάσσει την Ελλάδα στην βαθμίδα «πολύ υψηλού ρίσκου», βάζοντάς την ως μοναδική ευρωπαϊκή χώρα στην τελευταία και πιο «επικίνδυνη» ομάδα".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ενίσχυση του ΚΚΕ για αντιπολίτευση που να εκφράζει το λαό
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "ο λαός μας έχει καθημερινή πείρα για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ: Μέσα στους αγώνες, στην πάλη για τα καθημερινά του προβλήματα, με τις προτάσεις νόμου, οι οποίες έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία της Βουλής, είτε αφορούν πλειστηριασμούς, είτε το φόρο ακινήτων, είτε την προστασία και την ανακούφιση των ανέργων, την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών".
 


Πηγή: www.naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Δημοσιεύτηκε στις 25/12/2013

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire