ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 10 juillet 2015

Ελλάδα - Απών στη Βουλή ο Βαρουφάκης


Το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται απόψε στην Βουλή για να ψηφίσει, γνωστοποίησε ο Γ. Βαρουφάκης, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους», τόσο με ανάρτηση στο διαδίκτυο και κατόπιν, επισήμως με επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζ . Κωνσταντοπούλου, στην οποία δηλώνει ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο για την εξουσιοδότηση του υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, να διαπραγματευτεί στα πλαίσια του Eurogroup.

Βαρουφάκης: Στηρίζω Τσακαλώτο αλλά δεν θα είμαι στη Βουλή για να ψηφίσω

Στην επιστολή του που δημοσιεύει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι η ψήφος του για την εξουσιοδότηση Τσακαλώτου είναι θετική και σημειώνει ότι θα λείπει από την πρωτεύουσα για λόγους καθαρά οικογενειακούς.
Συνοδεύει μάλιστα την επιστολή με το μήνυμα:
«Αύριο ο Ευκλείδης αξίζει την στήριξη όλων μας. Την δική μου την έχει στο ακέραιο. Μετά θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα».
Νωρίτερα, σε ανάρτησή του ο Γ. Βαρυφάκης σημείωνε:
«Το ότι δεν θα είμαι στη Βουλή απόψε να ψηφίσω δια ζώσης οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους (προλαμβάνω τις διάφορες...ερμηνείες)», ενώ προηγουμένως είχε γράψει:
«Στην ΚΟ το πρωί, δήλωσα πως στηρίζω απόλυτα τον Ε. Τσακαλώτο στον αγώνα που θα δώσει στο Eurogroup, ιδίως υπέρ του πλάνου μας για το χρέος».



Πηγή: www.ethnos.gr
Δημοσιεύτηκε στις 10/07/2015

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire