ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 30 décembre 2011

Άπρακτοι και Πραξούλες των ηττημένων μυαλών

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Προς Προπονημένους
Του Γ. Σέρτη
Φωτογραφία
ΕΚΕΙ,λοιπόν, που από Ισραήλ έως ΗΠΑ, από επίσημα χείλη έχει τονιστεί πως:
— Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας η αξιοποίηση του πλούτου της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης, γι’ άλλη μια φορά, δεν μπορούμε να χαρούμε χαράν μεγάλην,λόγω ...αυτογκόλ:
Το θέμα –και– του φυσικού αερίου ανέλαβαν να το διαχειριστούν εκείνοι που –προ οκταετίας– το παραχωρούσαν στην αιγιαλίτιδα ζώνη των Βρετανικών Βάσεων!
Και προς επίρρωση της διαβεβαίωσής του ότι έχουν το ...μερίδιό τους και οι Τούρκοι στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας διόρισε την κυρία Πραξούλα στο αρμόδιο Υπουργείο, για να διαχειριστεί με τους συνεργάτες και ομοϊδεάτες της το θέμα, με γραπτές –και κοινοποιημένες– τις θέσεις της για συνεκμετάλλευση με την Τουρκία!

Οι Βρετανοί, αξιοποιώντας την προεδρική δήλωση ότι οι Βρετανικές Βάσεις είνα ...διασφαλισμένες άχρι τρίτης γενεάς,σεγοντάρουν –ως συνήθως και μονίμως– τις τουρκικές απειλές.
Ο Ντάουνερ –των γνωστών εγγράφων και της γνωστής Σημαδεμένης Τράπουλας– ανέλαβε να κατευθύνει τα εισπραχθησόμενα έσοδα από το φυσικό αέριο σε ...ειδικό ταμείο για τη χανεϊκή ...
λύση του! Και στο θέμα του φυσικού αερίου, οι ...ευέλικτοι και ...επιτυχείς χειρισμοί ακολούθησαν εκείνους του Κυπριακού και της Οικονομίας! Ελπίδα μας; Τα συμφέροντα γύρω από τη λίμνη της Μεσογείου είναι τέτοιας έκτασης και τόσης εμβέλειας, ώστε να ανατρέψουν και ...αυτογκόλ και πιασμένους διαιτητές και επόπτες. Έτσι που ακόμα και από Άπρακτους  και Πραξούλες των ηττημένων μυαλών ν’ ακούμε για ...μποναμάδες του νέου έτους.
—Είμαστε ...προπονημένοι –κατά τους λογοκλόπους μας.
(Όταν είδαμε τόσους περιχαρείς γύρω από μια μακέτα-μαϊμού,δεν θα τους δούμε και σαν ...
Αγιο-βασίληδες-μαϊμού ;)

ΠΗΓΗ : Ο Φιλελεύθερος  30/12/2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire