ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mardi 14 avril 2015

Κύπρος : Στο βούρκο οι άνθρωποι του Αναστασιάδη


 

 

 

 

Προεδρικές διαβεβαιώσεις για πάταξη της διαπλοκής

Αντίδραση Αναστασιάδη: Έπονται κι άλλοι ποινικοί ανακριτές

·                                
Λευκωσία: "Οι σημερινές εξελίξεις στη Νομική Υπηρεσία του κράτους μου προκαλούν βαθύτατη θλίψη και προβληματισμό", αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, επισημαίνοντας ότι συμμερίζεται όχι μόνο τα αισθήματα ανασφάλειας και απογοήτευσης που ο κυπριακός λαός αισθάνεται, αλλά και τα ερωτηματικά που του έχουν δημιουργηθεί όταν εκτοξεύονται τέτοιες κατηγορίες και καταγγελίες.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει πως όλα
 όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα πρέπει να τύχουν ταχύτατης, ενδελεχούς και αντικειμενικής διερεύνησης και ως εκ τούτου το Υπουργικό Συμβούλιο στην αυριανή του συνεδρία, θα μελετήσει, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των κείμενων Νόμων, το διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών προς διερεύνηση των όσων νέων στοιχείων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.


Τέλος διαβεβαιώνει τον κυπριακό λαό ότι "όπως μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει ότι η Κυβέρνηση είναι άτεγκτη στην πάταξη της όποιας μορφής διαπλοκής από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, και σε αυτή την περίπτωση δεν θα υστερήσουμε σε αποφασιστικότητα".

Πηγή: philenews
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/251591/antidrasi-anastasiadi-epontai-ki-alloi-poinikoi-anakrites#sthash.2ZShuZl3.dpuf


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire