ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 30 novembre 2012

Στελέχη του ΕΥΡΩΚΟ υπέρ της υποψηφιότητας Λιλλήκα

Το Ανακοινώνουν Σήμερα 

Πριν απο μερικές μέρες ομάδα στελεχών του ΕΥΡΩΚΟ, περίπου 50 στον αριθμό, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γιώργο Λιλλήκα. Στη συνάντηση ο κ. Κουτσού εκ μέρους των στελεχών είπε στον κ. Λιλλήκα ότι αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του κυρίως για τις θέσεις του στο κυπριακό αλλά συμφωνώντας παράλληλα και με τις προτάσεις Λιλλήκα για την οικονομία.
Ο κ. Κουτσού ανέφερε στον κ. Λιλλήκα ότι «με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν κοντά του, θα απομακρυνθούν» σε περίπτωση που ο κ. Λιλλήκας δεν τηρήσει τα όσα υπόσχεται τώρα. Ο κ. Λιλλήκας διαβεβαίωσε ότι θα τα τηρήσει ευχαριστώντας τα μέλη του ΕΥΡΩΚΟ για τη στήριξη τους.
Σήμερα η αντιπροσωπεία που προαναφέραμε θα συναντηθεί με τον κ. Λιλλήκα για να επιδόσει επιστολή υποστήριξης των στελεχών καλώντας όλα τα μέλη του ΕΥΡΩΚΟ να στηρίξουν την απόφαση αυτή.
Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ κ. Συλλούρη ο οποίος ανέφερε ότι έγινε δέκτης παραπόνων από πολλούς οπαδούς ότι «ενοχλούνται απο συγκεκριμένο επιτελείο (Λιλλήκα). Η επιστολή αναγράφεται πιο κάτω, ενώ η Offsite επικοινώνησε με το επιτελείο και έλαβε την διαβεβαίωση ότι κανείς εκ του επιτελείου δεν έχει μιλήσει με κανένα μέλος του ΕΥΡΩΚΟ και πως η ενημέρωση των στελεχών γίνεται απο άλλα μέλη που έχουν αποφασίσει να στηριξουν την υποψηφιότητα Λιλλήκα προσκαλώντας τους σε μεγάλη παγκύπρια συνάντηση στην οποία θαμιλήσει ο κ. Λιλλήκας την 1η Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare στη Λεμεσό.
Πιο κάτω παρατίθεται η επιστολή Συλλούρη:
Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Επειδή έχω γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από μέλη του Κόμματος μας θέλω να σας ενημερώσω ότι τα μηνύματα που στέλνονται από το πρωί σε όλα τα στελέχη του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για κάλεσμα σε συγκέντρωση του κυρίου Γιώργου Λιλλήκα στη Λεμεσό, δεν έχουν καμία σχέση με την ηγεσία του κόμματος μας.
Η απόφαση για ψήφο κατά βούληση δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να ομαδοποιεί στελέχη του κόμματος υπέρ οποιουδήποτε υποψηφίου. Ακόμα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ερμηνεύει την απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα εκλογικά συμφέροντα συγκεκριμένου υποψήφιου, εκθέτοντας έτσι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ.
Η απόφαση για ψήφο κατά βούληση αφορά την προσωπική επιλογή κάθε στελέχους μας ξεχωριστά. Μακριά από λογικές επηρεασμού και ομαδοποίησης δηλώνω ξανά ότι σέβομαι απόλυτα την ωριμότητα και την ακηδεμόνευτη συνείδηση των στελεχών του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και είμαι βέβαιος ότι το επίπεδο των στελεχών μας δεν θα επιτρέψει την ποδηγέτηση από κανένα.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Συλλούρης
Πρόεδρος

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire