ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

samedi 20 décembre 2014

Μανώλης Γλέζος, φωνή ενάντια στην πολιτική αθλιότητα


Γλέζος: «Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ οι Βουδούρης και Παραστατίδης»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος
Γλέζος: «Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ οι Βουδούρης και Παραστατίδης» Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, καταδικάζεται σε υψηλούς τόνους η συμπεριφορά των κ. κ. Παραστατίδη και Βουδούρη. «Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Στη δήλωσή του ο κ. Γλέζος δεν παραλείπει να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμπεριλάβει τους δύο αυτούς βουλευτές στα ψηφοδέλτιά του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας»; αναρρωτιέται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση


«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία».

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire