ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

lundi 29 décembre 2014

Κύπρος - «Σενάριο θανάτου» για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Αεροπλάνα  Ο πρόεδρος των Οικολόγων της Κύπρου, Γιώργος Περδίκης, υποστήριξε πως η κυβέρνηση εφαρμόζει το «σενάριο θανάτου» για τις Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ). Ο κ. Περδίκης πρόσθεσε πως διαφωνεί με τη διαχρονική στάση όλων των κυβερνήσεων και της βουλής, προσθέτοντας πως η σημερινή κυβέρνηση ακολούθησε συνταγή καταστροφής των ΚΑ.

Οι δηλώσεις έγιναν μετ΄από συνάντηση που είχε η ηγεσία των Οικολόγων με τον υπουργό Συγκοινωνιών Μάριο Δημητριάδη. Από την πλευρά του ο υπουργός δήλωσε πως «οι πέραν των σαράντα αεροπορικών εταιρειών που λειτουργούν στην Κύπρο μπορούν να καλύψουν το κενό από πιθανό λουκέτο των Κυπριακών Αερογραμμών». Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα υπάρχει πολύ καλή συνδεσιμότητα με την Κύπρο, πρόσθεσε.
Στις επίμονες ερωτήσεις κατά πόσο οι ΚΑ θα κλείσουν στις 9 Ιανουαρίου, ο υπουργός είπε πως η κυβέρνηση αναμένει την τοποθέτηση της ευρωπαϊκής επιτροπής και απέφυγε να αναφέρει πότε αναμένεται η απάντηση από την ΕΕ.
Σε σχέση με τις κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι πιλότοι των ΚΑ ότι ο υπουργός Συγκοινωνιών εξακολουθεί να είναι σύμβουλος σε δύο εταιρείες της Τράπεζας Πειραιώς ο κ. Δημητριάδης, σημείωσε πως με την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο παραιτήθηκε από όλες τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Καταλήγοντας, σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος για προσωπικές αντιπαραθέσεις και δεν υπάρχει κανένα θέμα με οποιοδήποτε επαγγελματικό φορέα των ΚΑ.Πηγή: www.efsyn.gr
Δημοσιεύτηκε στις 29/12/2014

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire