ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

jeudi 31 mars 2011

Καντάφι : Θα μείνω μέχρι το τέλος

Αποφασισμένος να μείνει στη Λιβύη μέχρι το τέλος είναι ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου
Όταν ρωτήθηκε εάν ο Λίβυος ηγέτης και οι γιοι είναι ακόμη στη χώρα, ο Μούσα Ιμπραήμ δήλωσε: «Να είστε σίγουροι, ότι είμαστε όλοι εδώ. Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι το τέλος. Είναι η χώρα μας. Είμαστε δυνατοί σε κάθε μέτωπο».
«Δεν στηριζόμαστε σε άτομα για να ηγηθούν του αγώνα. Αυτός είναι ένας αγώνας ενός ολόκληρου έθνους. Δεν εξαρτάται από άτομα ή αξιωματούχους», προσέθεσε. Έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους που ηγούνται αυτού του αγώνα», είπε ακόμα.

Ο Ιμπραήμ απέρριψε επίσης τις υποθέσεις ότι οι αεροπορικές επιδρομές των συμμαχικών δυνάμεων ανέτρεψαν την ισορροπία υπέρ των δυνάμεων των αντικαθεστωτικών που αγωνίζονται κατά του στρατού του Καντάφι ή ότι αυτές ενθαρρύνουν τους απλούς ανθρώπους να επιδιώξουν την αλλαγή μετά τη διάρκειας τεσσάρων δεκαετιών κυριαρχία του Καντάφι.
«Με τις αεροπορικές επιδρομές και τον βομβαρδισμό κάθε λιβυκής πόλης, δεν βλέπεις ανθρώπους να βγαίνουν έξω μαζικά ζητώντας αλλαγή», σημείωσε.
«Πού είναι η λαϊκή επανάσταση; Πού είναι οι φυλές που θα έβγαιναν και θα έλεγαν στον ηγέτη: 'Φύγε από τη χώρα'; Πρέπει να δείτε τα σημάδια», κατέληξε.
Αλ Τζαζίρα: Εγκαταλείπουν τον Καντάφι οι στενοί του συνεργάτες
Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα ότι «ένας αριθμός προσωπικοτήτων» που έχουν στενή σχέση με τον ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι εγκαταλείπουν την χώρα με προορισμό την γειτονική Τυνησία.
Το Αλ Τζαζίρα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες ή τα ονόματα αυτών των ατόμων.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire