ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 13 juillet 2014

Κύπρος - 20χρονη και 71χρονος πνίγηκαν σε Περβόλια και Πρωταρά




Άδοξο τέλος είχε για 20χρονη από τη Λευκωσία και 71χρονο από τη Λεμεσό το σημερινό μπάνιο στη θάλασσα αφού έμελλε να ήταν το τελευταίο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η άτυχη Ειρήνη Γεωργίου είχε μεταβεί για μπάνιο στην ακτή των Περβολιών παρά τον Φάρο παρέα με τις φίλες της. Γύρω στις 2.15 το μεσημέρι η 20χρονη έπεσε στη θάλασσα και άρχισε μαζί με τις φίλες της να κολυμπά προς τα βαθιά.

Πέρασε τις σημαδούρες ασφαλείας και λίγη ώρα αργότερα έχασε τις αισθήσεις της. Κατά τα φαινόμενα παρασύρθηκε από ισχυρό θαλάσσιο ρεύμα. Ανασύρθηκε από λουόμενους και με τζετ-σκιμεταφέρθηκε στην ακτή.
Εκεί, νοσοκόμοι οι οποίοι βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, ναυαγοσώστες και το προσωπικό του κληθέντος ασθενοφόρου κατέβαλαν έντονες προσπάθειες για να την επαναφέρουν χωρίς, δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα να επανέλθει.
Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Να σημειωθεί ότι η παραλία δεν είναι οργανωμένη και δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.
Ο 71χρονος κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή γνωστού ξενοδοχείου στον Πρωταρά, όταν γύρω στη μία το μεσημέρι εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στο νερό. Ομάδα ναυαγοσωστών τον ανέσυρε από τη θάλασσα και καταβλήθηκαν προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αύριο θα διενεργηθεί νεκροτομή για διακρίβωση των αιτιών του θανάτου του.



Πηγή: www.philenews.com
Δημοσιεύτηκε στις 13/07/2014

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire