ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

mercredi 24 août 2011

Του ΕΜΠ οι μάνατζερ της κυβέρνησης


Το ρόλο του μάνατζερ της κυβέρνησης για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου αναλαμβάνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Το έργο του συμβούλου, που θα παράσχει επιστημονικές και τεχνικές υπηρεσίες στο υπουργείο Οικονομικών, αφορά την ανάγκη ύπαρξης «πλήρους εικόνας τού τι πρέπει να κάνει, ποιος, πότε, προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση έγκαιρα», σημειώνεται στην υπουργική απόφαση ανάθεσης του έργου.

Πίσω από το ΕΜΠ κρύβεται το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ), που έχει αναλάβει αρκετά έργα παροχής ανάλογων υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα. Στην περίπτωση του Μεσοπρόθεσμου αναλαμβάνει, έναντι 73.800 ευρώ, το συντονισμό των 7 καίριων υπουργείων: Υγείας, Ανάπτυξης, Υποδομών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Εργασίας και Οικονομικών.
Η ομάδα του ΕΜΠ θα παραδώσει μέσα σε τρεις μήνες τον πίνακα με τις δράσεις υλοποίησης των υποχρεώσεων του τρέχοντος έτους και σε ένα εξάμηνο τον αντίστοιχο πίνακα για τις υποχρεώσεις του 2012.
Οι «μάνατζερ» της κυβέρνησης είναι οι κ. Δημήτρης Ασκούνης, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ, Παναγιώτης Λεβέντης, ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ, Δαυίδ Μωυσής, χημικός μηχανικός, Δημήτρης Πανόπουλος μηχανολόγος μηχανικός, Αικατερίνη Μαρία Σουρούνη ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΕΜΠ, καθώς και οι εμπειρογνώμονες, επίκουροι καθηγητές Γ. Ματσόπουλος, Θ. Παπακωνσταντίνου και Σ. Παντελιάς.

Πηγή: Ελευθεροτυπία
Δημοσιεύτηκε στις24/08/2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire