ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

jeudi 28 juin 2012

Τα ξεπουλήματα Αναστασιάδη δεν θα αργήσουν

Η Κύπρος θα εξέλθει πιο δυνατή

δηλώνει ο Αναστασιάδης

«Η Κύπρος θα εξέλθει πιο δυνατή από αυτήν την κρίση», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναμένει από τους εταίρους στην ΕΕ, στις διαπραγματεύσεις να λάβουν υπόψη τόσο τις ιδιαίτερες συνθήκες της χώρας όσο και τις θετικές προοπτικές που δημιουργούνται για την Κύπρο και την Ευρώπη.Ειδικότερα, ο κ. Αναστασιάδης που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σε δήλωσή του προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι «η Κύπρος θα εξέλθει ακόμη πιο δυνατή από αυτήν την κρίση», προσθέτοντας ότι «έχουμε περάσει από πολύ χειρότερες συνθήκες και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».
«Ενώ η Κύπρος  θα πρέπει να ενεργήσει με σοβαρότητα, προσήλωση και  με συγκεκριμένα ενεργά και θετικά βήματα, περιμένουμε από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση να λάβουν υπόψη τόσο τις ιδιαίτερες συνθήκες της  χώρας, όσο και τις  θετικές προοπτικές που δημιουργούνται για την Κύπρο, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.
«Εμείς, ως κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πράξουμε το καθήκον μας προς τη χώρα μας και την Ευρώπη», καταλήγει η δήλωση του κ. Αναστασιάδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ δεν θα αργήσουν

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire