ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

lundi 31 octobre 2011

Ο άνθρωπος της Ντόρας

Φωτιές ανάβει ο Μ. Βαρβιτσιώτης - Κανένα σχόλιο από την ΝΔ

Την ώρα ο Πρόεδρος της ΝΔ με συνεχείς δηλώσεις κλείνει την πόρτα σε Γ. Καρατζαφέρη και Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον καλεί να την ανοίξει. Ο βουλευτής της ΝΔ με μια δήλωση του που είναι σαφώς εκτός κομματικής γραμμής ανάβει φωτιές στο εσωτερικό του κόμματος σε μια περίοδο που ο Αντώνης Σαμαράς δεν επιθυμεί να ανοίξει κανένα τέτοια συζήτηση  με το ΛΑΟΣ και την Δημοκρατική Συμμαχία.
 Η ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτη τονίζει στο Έθνος της Κυριακής «Θα πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ να αναπτύξει τώρα δίαυλο επικοινωνίας με το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, δίνοντας -φυσικά- προτεραιότητα στα κόμματα της κεντροδεξιάς, δηλαδή στο ΛΑΟΣ του κ. Γ. Καρατζαφέρη και τη Δημοκρατική Συμμαχία της κυρίας Ντ. Μπακογιάννη. Πρέπει να μιλήσουμε με «ανοιχτά χαρτιά» με όλους για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Χωρίς τακτικισμούς και θολά μηνύματα, αλλά με στόχο τη διαμόρφωση μιας minimum συναίνεσης στα πλαίσια μιας εθνικής στρατηγικής» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ο κ. Βαρβιτσιώτης επισημαίνει ακόμα ότι «χρόνος πλέον δεν υπάρχει και ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποδείξει με τις πρωτοβουλίες του ότι υπάρχει και άλλος δρόμος».

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire