ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 23 février 2014

Προέχει να περάσει ο αγωγός του φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας... Όταν αποφασίζει ο μαμμωνάς... ο Αρχιεπίσκοπος τα βρίσκει με όλους



Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία δεν θα παίξει το χαρτί κανενός στο Κυπριακό

·                                 Στο πλευρό του Προέδρου ο Αρχιεπίσκοπος για το Κυπριακό

Λευκωσία: Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν θα παίξει το χαρτί κανενός στο Κυπριακό. «Η Εκκλησία έχει άποψη, συμβουλεύτηκε ειδικούς, κάνει το καθήκον της και λέει την άποψή της», τόνισε ο Μακαριότατος.

Σε ό,τι αφορά τους φόβους ότι στο κοινό ανακοινωθέν υπάρχουν πρόνοιες που παραπέμπουν σε παρθενογένεση και ξεχωριστή κυριαρχία, ο Μακαριότατος είπε ότι στο έγγραφο υπάρχει και η ρήτρα ότι «τίποτα δεν είναι συμφωνημένο εάν δεν συμφωνηθούν όλα». Προς τι λοιπόν, διερωτήθηκε, οι φωνασκίες και ο λαϊκισμός.

Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο ΔΗΚΟ, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι είναι κόμμα δημοκρατικό και παίρνει τις αποφάσεις του. Η Εκκλησία, κατέληξε, δεν θα εμπλακεί στα εσωτερικά ενός κόμματος.

Πηγή: philenews
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/186853/archiepiskopos-i-ekklisia-den-tha-paixei-to-charti-kanenos-sto-kypriako#sthash.nxOSp1em.dpuf

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire