ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

samedi 29 décembre 2012

Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων 29/12/2012



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Πολιτικός σεισμός με τον πρώην τσάρο...- ΄΄μίλησε΄΄η λίστα Λαγκάρντ". Επίσης στην πρώτη σελίδα, "Ξάνθη: Οργή για τη φρίκη, συγκίνηση για την αδικοχαμένη Ζωή".
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Κελί για τον Παπακωνσταντίνου- Η Βουλή προχωρεί τώρα σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις ευθύνες του πρώην ΄΄τσάρου΄΄- Τον διέγραψε από το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος". Στην πρώτη σελίδα, διαβάζουμε επίσης: "Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας"

ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "Το πόρισμα φωτιά για τη λίστα Λαγκάρντ- Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε η έρευνα των εισαγγελέων". Στην πρώτη σελίδα ξεχωρίζει επίσης το ρεπορτάζ για το έγκλημα στην Ξάνθη, με τον τίτλο "Αποκάλυψη Σοκ- είχαν αφήσει ελεύθερο τον δράκο της Ξάνθης".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "Ο Παναθηναϊκός είναι ... θρησκεία για τους Σαουδάραβες- Γιατί όταν ένας Σαουδάραβας μπαίνει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, νοιώθει ότι μπαίνει στον παράδεισο".
ΕΣΤΙΑ: "Επαίσχυντη φορολογία- Εξωπραγματικά ποσά για τα ακίνητα".
Η ΑΥΓΗ: "Η διαφθορά, οικογενειακή τους υπόθεση", είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Επίσης στην πρώτη σελίδα, ρεπορτάζ από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κριστίνα Κίρχνερ και την "θετική ανταπόκριση σε πρόταση για φιλικό Ελλάδας- Αργεντινής".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Δάνεια - 20 διευκρινίσεις για τη νέα ρύθμιση" και ακόμα στην πρώτη σελίδα: "πολιτική θύελλα για την αλλοίωση- Προς προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ".
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Λίστα Λαγκάρντ - Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου έφεραν εθνική κρίση- Μετέωρη η τρικομματική κυβέρνηση". Στην πρώτη σελίδα επίσης, ρεπορτάζ για τους "δραπέτες από τη δίνη του τζόγου".
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Λίστα Λαγκάρντ: Δείχνουν Παπακωνσταντίνου και κάνουν το κορόιδο- Δεν άκουσαν, δεν είδαν..." . Στην πρώτη σελίδα επίσης αναφορά σε συνέντευξη του Σήφη Ζαχαριάδη, γιού του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη, ο οποίος μιλά για τον πατέρα του, το κόμμα και τις κακοδαιμονίες της αριστεράς.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η λίστα εκθέτει Παπακωνσταντίνου- Συγγενείς του στο νέο αρχείο- Προανακριτική για την υπόθεση Λαγκάρντ δρομολογεί η κυβέρνηση". Επίσης από την πρώτη σελίδα διαβάζουμε: "Υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές- Μάχη κατά της φοροδιαφυγής".
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Τι αλλάζει για όλους τους ασφαλισμένους από το 2013- Συντάξεις- Τα νέα όρια ηλικίας ανά ταμείο"
Ο ΛΟΓΟΣ: "Τον πρώην τσάρο καίει η λίστα- συμφωνία των τριών αρχηγών για προανακριτική επιτροπή"
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Συμμαχία τώρα εμποροϋπαλλήλων-αυτοαπασχολούμενων-μικρών εμπόρων- να μην καταργηθεί η κυριακάτικη αργία". Στην πρώτη σελίδα επίσης: "ΚΝΕ-Από σήμερα το πρωί Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ για τα παιδιά".
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: "Με ωδίνες φεύγει το 2012- Τα (καρα)χάλια μας" . Επίσης στην πρώτη σελίδα: "Λίστα Λαγκάρντ και ΕΟΤ θυμίζουν την παλιά Ελλάδα".
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: "Η λίστα μίλησε και δείχνει τον Γ.Παπακωνσταντινου- Ένοχος και μοιραίος- Έκπληξη, οργή και απορία- Εκτός κινήματος ο πρώην τσάρος και η συνέχεια στο κοινοβούλιο"
ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Έπιασαν στα πράσα τον Παπακωνσταντίνου- Έσβησε από τη λίστα Λαγκάρντ ονόματα συγγενών του". Στην πρώτη σελίδα επίσης, άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ελεύθερο Τύπο, όπου ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει :΄΄προτεραιότητά μου η αποκατάσταση των αδικιών και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών΄΄- Οι 90 ημέρες που θα κρίνουν την ανάκαμψη".
6 ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: "Βόμβα μεγατόνων από τη λίστα Λαγκάρντ- Ο κηπουρός που έκαψε χώρα και ΠΑΣΟΚ". Επίσης στην πρώτη σελίδα, αναφορές σε συνεντεύξεις της βουλευτού του Σύριζα Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Α.Λοβέρδου.
PRESS TIME: "Οι ΜΚΟ της απάτης- Ο ΄΄κύκλος της Πάτμου΄΄που έσπασε το μεγάλο απόστημα- οι λίστες-φωτιά που βρίσκονται στην Εισαγγελία".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΞΠΡΕΣ: "Δυσβάστακτο ...το κόστος από πλασματικές συντάξεις."
Η ΑΞΙΑ: "Τα χαρτιά του 2013."Ταύροι" στις αγορές 10 διεθνείς οίκοι."
Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Οι πρωταγωνιστές 2013. Τα πρόσωπα που θα γράψουν την ιστορία του νέου έτους."
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πρωταθλητής αποδόσεων το ελληνικό χρηματιστήριο."
ΚΕΡΔΟΣ: "Θύελλα με τη "λίστα Λαγκάρντ". Η αποκάλυψη της παραποίησης της αρχικής λίστας επισπεύδει τις εξελίξεις."



Πηγή: www.naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Δημοσιεύτηκε στις 29/12/2012 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire