ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 30 décembre 2012

Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων 30/12/2012



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Όσα φέρνει το δύσκολο 2013- αναλύσεις για ΕΕ, Ελλάδα, Θεσαλονίκη". Επίσης στην πρώτη σελίδα, ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με τον τίτλο "διερεύνηση με προανακριτική επιτροπή της Βουλής".
EΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Αυτός, αυτές και τα μυστήρια της λίστας Λαγκάρντ- το καυτό πόρισμα των εισαγγελέων και του ΣΔΟΕ που πήγε στη Βουλή". Στην πρώτη σελίδα, ρεπορτάζ για τις κινήσεις του πρωθυπουργού με τον τίτλο "Από την Κίνα στις ΗΠΑ- ο γύρος του κόσμου σε 45 μέρες από Σαμαρά".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Παίρνει τους δρόμους σαν άλλος ζητιάνος του Καρκαβίτσα, ενώ οι δικοί του τονίζουν ΄Αντώνη ή διώχνεις τον Στουρνάρα, ή κάνεις ... βουτιά!΄".
Η ΑΥΓΗ: "Καίνε ΄καμένα χαρτιά΄για να σωθούν- Παραπομπή φιάσκο μόνο του Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ". Επίσης στην πρώτη σελίδα, "περιοδεία Τσίπρα σε Βραζιλία και Αργεντινή- Ηχηρό μήνυμα κατά της λιτότητας".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Ασφαλιστικός οδηγός- Ποδαρικό με ανατροπές για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους- Τι αλλάζει από το νέο έτος, ποιές κατηγορίες βρίσκονται εκτός κινδύνου, τι γίνεται με τις μητέρες και όσους διαθέτουν βαρέα ένσημα".
Η ΕΠΟΧΗ: "Λίστα... μολότοφ- συνυπεύθυνοι Ε.Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου, το όλον ΠΑΣΟΚ καθώς και οι Α.Σαμαράς και ΝΔ, που γνώριζαν, αλλά σιωπούσαν".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η λίστα Λαγκάρντ πυροδοτεί εξελίξεις- Το παρασκήνιο της εμπλοκής Παπακωνσταντίνου και τα νέα παιδία έρευνας των δικαστικών αρχών". Επίσης στην πρώτη σελίδα: "έτος -κλειδί θα είναι το 2013 για την Ελλάδα, σε οικονομία, πολιτική και κοινωνία".
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Μποναμάς για το 2013 από νέα προθεσμιακά προϊόντα- Κερδίστε καλά λεφτά από τις καταθέσεις σας- Νέες ευκαιρίες μετά την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών".
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η γνήσια λίστα Λαγκάρντ τινάζει τα πάντα στον αέρα- Πυρηνική έκρηξη για το δίδυμο του ΔΝΤ". Επίσης από την πρώτη σελίδα :"ΕΟΤ-GATE- Ιπτάμενες επιταγές, 12.000.000 Ευρώ χαμένα και ένα ελικόπτερο".
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Μήνυμα του ΚΚΕ στο λαό για τη νέα χρονιά- Να γίνει το 2013 χρονιά λαϊκής χειραφέτησης- Το ΚΚΕ προχωρά αποφασιστικά, ώστε να γίνει πιο ικανό και ισχυρό για την εργατική τάξη και το λαό με το 19ο συνέδριό του, για να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα και τις επιταγές των καιρών, για το δίκιο της εργατικής τάξης, το σοσιαλισμό, που είναι επίκαιρος και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε".
Ο ΛΟΓΟΣ: "Κοιτάσματα Αλάσκας στην Κρήτη- Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για μυθικά αποθέματα".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "WANTED- ο απίστευτα ψεύτης και αλαζόνας κ.Γ.Παπακωνσταντίνου- απ΄το αφτί σε Ειδικό και Κορυδαλλό. Επίσης από την πρώτη σελίδα: "Τα ψέματα του Παπαντωνίου για τον λογαριασμό στην HSBC- βιοπαλαιστής ΄χάρισε΄ 1,3 εκατ. Ευρώ στη γυναίκα του Γιάννου".
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "’νθρακες ο θησαυρός- Διαψεύδονται οι μεγαλοστομίες Τσίπρα- Καμμένου για διαγραφή μεγάλων οικονομικών παραγόντων από τη λίστα Λαγκάρντ- Μόλις 4 άτομα το λαβράκι που θα έλυνε το δημοσιονομικό μας πρόβλημα".
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Συνέντευξη Στουρνάρα- Τελεσίγραφο σε όσους βρίσκονται στις λίστες ΄΄Φέρτε πίσω τα λεφτά για να γλιτώσετε΄΄- Αναγγέλλει περιουσιολόγιο για όλους από τη νέα χρονιά". Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, "γκάλοπ της ΚΑΠΑ RESEARCH για τον νέο πολιτικό χάρτη", που δίνει ποσοστό 22,6% στο Σύριζα και 21,5% στη ΝΔ.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Φωτιά στην ολιγαρχία- Πως οι ξένοι με λίστες και ΄δώρα΄ έδεσαν τις οικογένειες που λεηλατούν επί δεκαετίες τη χώρα- Ρεπορτάζ-σοκ από το γερμανικό Stern για τα ελληνικά τζάκια" . Επίσης στην πρώτη σελίδα : " Επιβεβαίωση του "Π" - στα πράσα Παπανδρέου και Παπακωνστανίνου για τη λίστα Λαγκάρντ".
ΤΟ ΠΑΡΟΝ: "Για κακούργημα πάει ο Παπακωνσταντίνου- με την κατηγορία της νόθευσης και απόκρυψης δημοσίων εγγράφων- Αλλοίωσε με δόλο τη λίστα για να σώσει τον εαυτό του και τους συγγενείς του- Δεν υπάρχει θέμα παραγραφής".
REAL NEWS: "Έκαψε την Ελλάδα- κάλυψε την οικογένεια- Ο ... εξάδελφος στο εδώλιο ! - συνέντευξη του Γ. Παπακωνσταντίνου στην R". Επίσης στην πρώτη σελίδα, "ο πρωθυπουργός και οι 6 πολιτικοί αρχηγοί αρθρογραφούν στη ΄΄R΄΄ για την κρίση και τις προσκλήσεις του 2013".
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:
ΕΞΠΡΕΣ: "Οργανωτικές ... μεταβολές στον τομέα του τουρισμού- Μεταφορά αρμοδιοτήτων από τον ΕΟΤ στο υπουργείο προβλέπει σχετικό νομοσχέδιο".



Πηγή: www.naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Δημοσιεύτηκε στις 30/12/2012 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire