ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

lundi 30 mai 2011

Μάνατζερ και γιατρούς προτιμούν οι γυναίκες

Περιζήτητοι γαμπροί... το «χοντρό πορτοφόλι» 
και το κοινωνικό κύρος
Μάνατζερ και γιατρούς προτιμούν οι γυναίκες
Οι μάνατζερ και οι άνδρες σε υψηλά ιστάμενες θέσεις με παχουλούς 
τραπεζικούς λογαριασμούς είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για τις γυναίκες, 
σύμφωνα με βρετανική έρευνα




Τα... λεφτά αισθήματα των γυναικών απέναντι στο ανδρικό φύλο έρχεται να αποκαλύψει βρετανική έρευνα, η οποία δείχνει ότι το πρώτο πράγμα που ζητούν οι γυναίκες από τους άνδρες είναι παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και κοινωνικό κύρος! Όπως διαπιστώθηκε, οι άνδρες που διαθέτουν αυτές τις δύο «αρετές» είναι «περιζήτητοι γαμπροί» ακόμη και στη σύγχρονη εποχή, που οι γυναίκες είναι περισσότερο χειραφετημένες και οικονομικά ανεξάρτητες.

Τα υψηλά αμειβόμενα στελέχη επιχειρήσεων και οι μάνατζερ είναι πρώτοι στη λίστα των προτιμήσεων των γυναικών και ακολουθούν οι γιατροί μαζί με τους κτηνιάτρους και τους οδοντιάτρους. Τη χρυσή τριάδα των περιζήτητων επαγγελμάτων κλείνουν οι δικηγόροι. Πιο κάτω στη λίστα βρίσκονται οι δάσκαλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ βιβλιοθηκάριοι, ανθοπώλες και οδηγοί φορτηγών καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα αν θέλουν να βρουν σύζυγο, αφού έρχονται τελευταίοι στις προτιμήσεις των γυναικών.

Η έρευνα συνέλεξε στοιχεία από γυναίκες που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα match.com, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών στη Βρετανία.

«Η επιτυχία είναι σέξι και ένας άνδρας που έχει διευθυντική θέση θεωρείται υπεύθυνος, φιλόδοξος και ώριμος. Όλα αυτά είναι ελκυστικά προσόντα για τις γυναίκες που αναζητούν μίας πρώτης τάξης σύντροφο – κάποιον που να είναι αποφασιστικός» σχολίασε η Κέιτ Τέιλορ του match.com, προσθέτοντας ότι οι γιατροί είναι επίσης μία δημοφιλής επιλογή διότι συνδυάζουν την ευφυΐα με την αγάπη για τον συνάνθρωπο και το «χοντρό» πορτοφόλι.

«Οι ιατρικές γνώσεις τους δείχνουν ότι μπορούν να φροντίσουν την οικογένεια και τα παιδιά τους πολύ καλά. Ακόμη και αν δεν θέλουν συνειδητά να ξεκινήσουν οικογένεια, οι γυναίκες αποζητούν εκείνα τα προσόντα που θα φανούν χρήσιμα στους απογόνους τους» κατέληξε η κυρία Τέιλορ.

Πηγή: www.tovima.gr
Δημοσιεύτηκε στις 30/05/2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire