ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

vendredi 28 janvier 2011

Μέγαρο Υπατία, νεοκλασσικό που χτίστηκε από τον μεγάλο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Νικολούδη στις αρχές του 20ου αιώνα

Που "φιλοξενούνται" οι λαθρομετανάστες και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του μεγάρου

Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν να μάθουν για το κτίριο στο οποίο εγκαταστάθηκαν από τα ξημερώματα οι 237 λαθρομετανάστες-απεργοί πείνας της Νομικής αλλά και για τον ιδιοκτήτη του,ψάξαμε,μάθαμε και σας παραθέτουμε σημαντικές πληροφορίες:....

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πατησίων, συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τεσσάρων ορόφων,είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Πλατεία Αιγύπτου και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σήμερα εκεί έχει την έδρα του το Ινστιτούτο Υπατία.
Πατήστε εδώ για να δείτε που "φιλοξενούνται" οι δυστυχείς "όμηροι" των κομματικών συμφερόντων!
 Ιδιοκτήτης του εν λόγω κτιρίου είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων Κάπα Research κύριος Ντίνος Ρουτζούνης.
Πατήστε εδώ για να μάθετε λίγα πράγματα για τον άνθρωπο και τη σταδιοδρομία του.Το ηχητικό απόσπασμα είναι από την εκπομπή των Δημήτρη Σταυρόπουλου και Δήμου Βερύκιου στο ράδιο 9 σήμερα το πρωί!

Τώρα για το ποιος πληρώνει το  υπερπολυτελές "ξενοδοχείο" ή αν είναι χορηγία και ποιων θα σας γελάσουμε.
 citypress-gr

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire