ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

lundi 10 septembre 2012

Ο Μελ Γκίμπσον υποχρεώθηκε να δώσει στην πρώην σύζυγό του τη μισή περιουσία

ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

 

Το διαζύγιο του Μελ Γκίμπσον του κόστισε τη μισή περιουσία του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει νέο ρεκόρ στη λίστα των διαζευγμένων διάσημων ζευγαριών. Ο ηθοποιός υποχρεώθηκε να δώσει τα 313.584.162 ευρώ από τα συνολικά 626.640.118 ευρώ της περιουσίας του στην πρώην σύζυγό του Ρόμπιν και μητέρα των επτά από τα οκτώ παιδιά του. Παράλληλα η πρώην κ. Γκίμπσον θα πάρει το 50% από τις τακτικές απολαβές που απέφερε στον αυστραλό ηθοποιό η συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «Φονικό όπλο».
Επιπλέον αποφασίστηκε να λαμβάνει τα μισά κέρδη από τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του πρώην άνδρα της. Δεν έγινε γνωστή ωστόσο η μοιρασιά για τις εκτάσεις στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Κόστα Ρίκα και ένα ιδιωτικό νησί στα Φίτζι, αξίας 12.532.047 ευρώ που απέκτησαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.
Η διατροφή έρχεται να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ που δημιούργησε εκείνη που κατέβαλε ο τραγουδιστής Νιλ Ντάιμοντ στην πρώην σύζυγό του, Μάρσια Μέρφι, και είχε ανέλθει στα 117.800.711 ευρώ, υποβιβάζοντας στην τρίτη βαθμίδα τα 92.756.173 ευρώ που κατέβαλε ο Χάρισον Φορντ στην πρώην του, Μελίσα Μέθεσον.
Ο Μελ Γκίμπσον, 56 ετών, χώρισε με τη γυναίκα του, βοηθό οδοντιάτρου, μετά τη σύλληψή του επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, στο Μαλιμπού το 2006. Τρία χρόνια αργότερα η Ρόμπιν Γκίμπσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όταν ο ηθοποιός γνωστοποίησε πως είχε αποκτήσει παιδί με τη ρωσίδα ερωμένη του Οκσάνα Γκριγκορίεβα.
Η περιουσία του Μελ Γκίμπσον χαρακτηρίζεται μυθική. Ενδεικτικά μόνον η αμφιλεγόμενη ταινία του «Τα Πάθη του Χριστού» του απέφερε 470.020.782 ευρώ. Πέραν αυτών, η πρώην κ. Γκίμπσον θα λαμβάνει τη μισή σύνταξη του ηθοποιού που δικαιούται από την Ενωση Ηθοποιών και το μισό εκείνης από την Ενωση Σκηνοθετών καθώς και τα μισά κέρδη από την εταιρεία παραγωγής Icon που είχαν από κοινού. 
Πηγή: www.tanea.gr
Δημοσιεύτηκε στις 10/09/2012

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire