ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΠΑΦΗ

Το ιστολόγιο Πενταλιά πήρε το όνομα
από το όμορφο και ομώνυμο χωριό της Κύπρου.
Για την επικοινωνία μαζί μας
είναι στη διάθεσή σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
pentalia74@gmail.com

dimanche 23 septembre 2012

Ελλάδα - Ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης διέψευσαν δημοσίευμα που τους εμπλέκει σε υπόθεση μαύρου χρήματος.



Διαψεύδουν δημοσίευμα που τους εμπλέκει σε υπόθεση μαύρου χρήματος

Την αντίδραση των τριών πολιτικών, προκάλεσε η εμπλοκή του ονόματός τους -σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων- σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Realnews, ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές και το ΣΔΟΕ.

Ο κ. Μεϊμαράκης που πληροφορήθηκε το δημοσίευμα μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή. "Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Βουλής.
"Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα. Δεν γνωρίζω ούτε κατ' όψη, απολύτως κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορταζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα", ανέβασε στο twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.
Στο ίδιο κλίμα και ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε: "Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου».


Πηγή: Έθνος
Δημοσιεύτηκε στις 23/09/2012

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire